Tractaments Podològics.

Tenim prou cura de la salut dels nostres peus?

El Podòleg és el professional dins del camp sanitari que diagnostica i tracta les diferents alteracions i malalties dels peus.

Treballem en diferents camps d’actuació de la podologia per aconseguir un major i òptim cura dels peus.

Àrees de la Podologia

Quiropodologia: Inclou els tractaments quiropodològics no cruents dels peus causats per trastorns sistèmics, tal com ungles encarnades (onicocriptosi), callositats, durícies, berrugues, micosis (onicomicosis, dermatomicosi …).

Ortopodologia: Concentra la seva atenció en el tractament no quirúrgic dels trastorns biomecànics de l’extremitat inferior, quan el moviment i la funció del peu i del turmell estan fora del rang dels límits normals. Alguns problemes inclouen el dolor del taló, deformitats congènites, peus plans, lesions esportives, galindons, dits en martell ….

La Biomecànica: L’estudi de la marxa mostra quin és el grau d’harmonia de tot l’aparell locomotor i les alteracions que poden presentar els peus en la seva deambulació. La detecció precoç i la correcció de les àrees d’elevada pressió abans que els símptomes apareguin poden reduir el risc d’úlceres i malformacions.

Podologia Geriàtrica: El pas del temps i les agressions no corregides fan que els peus de la gent gran requereixin una adequada atenció per mantenir una bona mobilitat. Els pacients majors requereixen valoració periòdica i cures podològiques continues causa de les complicacions relacionades amb els trastorns crònics tals com artritis, diabetis mellitus, trastorns vasculars perifèrics.

Podologia pediàtrica: Els podòlegs proporcionen diagnòstic i tractament als problemes dels peus dels nens, com ara peu pla, trastorns congènits o hereditaris o lesions traumàtiques. Si s’identifiquen adequadament a una edat primerenca, aquests problemes poden ser corregits amb promptitud.

QUIROPÒDIA

Tractament desenvolupat mitjançant tècniques manuals que atén les durícies i les callositats dels peus realitzant una revisió completa per la superfície dels mateixos.

Aquest tractament inclou un estudi dels trastorns menors dels peus i el seu tractament.

CIRUGIA MÍNIMAMENT INVASIVA EXTERNALITZADA

Aquesta tècnica, també coneguda com «Minimal Incisió Surgery» (MIS), inclou un conjunt de tècniques quirúrgiques que, mitjançant mil·limètriques incisions, ens permet realitzar correccions de les diferents patologies o deformitats del peu.

Aquestes petites incisions, poc traumàtiques i adaptades a les necessitats de cada patologia, permeten resoldre una important sèrie de patologies del peu de manera definitiva, sense necessitat d’emprar cap fixació interna, ni anestèsia general.

És una cirurgia molt poc traumàtica per la incisió que realitzem, així com absència de compromís del sistema circulatori (per no realitzar isquèmia durant l’acte quirúrgic). A la MIS, pel seu caràcter mínimament invasiu, es requereix un instrumental específic per a cada tècnica.

TRACTAMENTS DE LES AFECCIONS DE LES UNGLES

Hi ha una àmplia varietat d’afeccions que es puguin desenvolupar en les ungles. Aquestes patologies, a més d’un incòmode problema estètic, poden ser un indicatiu d’afeccions grans i els experts recomanen la seva hora tractament com a millor recepta per evitar la seva reaparició.

Els nostres especialistes et proporcionaran tota la informació necessària per a realitzar les tasques de manteniment i protecció de les ungles un cop conclòs el tractament.

Entre les patologies més comunes de les ungles destaquen:

 • Onicoriptosis
 • Onicomicosi.
 • Fragilitat.
 • Sindrome d’ungles grogues
 • Ungles hipertròfiques

PLANTILLES PERSONALITZADES

Oferim servei de plantilles personalitzades atenent cada patologia que les persones puguin desenvolupar al llarg del temps com ara, dolors lumbars, tendinopaties, dits en urpa, flexibles etc.

Són elements terapèutics realitzats a mida, que s’apliquen per a la correcció o protecció dels dits dels peus o fins i tot per equilibrar l’absència d’algun.

Aquest tractament està especialment indicat per a protegir els nostres peus de rascades, compensar deformitats i esmorteir zones de pressió excessiva.

ESTUDI BIOMECÀNIC DE LA MARXA

En aquest complet sistema d’anàlisi es realitzen diversos estudis biomecànics per tal de millorar el rendiment esportiu i prevenir lesions. Entre els exàmens destaquen:

 • Alineació de les extremitats.
 • Moviments de les articulacions.
 • Valoració muscular.
 • Estudi de la petjada tant estàtica com dinàmica mitjançant sistemes que valoren les pressions del peu i les seves diferents parts.
 • El tractament és completat amb el nou sistema Optogait, líder del mercat i que permet al pacient visualitzar en tot moment el procés de l’estudi, així com rebre còmodament al seu correu els resultats analitzats i les recomanacions podològiques dels nostres experts.

ANÀLISI ESTÀTIC, DINÀMIC I POSTURAL

Realitzem diferents anàlisis de manera fàcil i ràpida amb els sensors d’última generació, que proporcionen un alt grau de precisió.

L’examen es completa amb un estudi sobre la plataforma de pressions en estàtic, dinàmic i postural. La barreja d’aquests tres estudis, ens permet conèixer tota la informació referent a:

 • Distribució de pressions en els nostres peus.
 • Superfícies de suport plantar.
 • Morfologia de la marxa.
 • Localització del centre de gravetat.
 • Espectre, traçat, inestabilitat postural, etc.

Tot això amb una representació virtual immediata durant el desenvolupament de la prova, que permet l’anàlisi de l’expert, i al seu torn ser visualitzat pel pacient.

Demana la teva cita Online.


  1. Responsable: Osteopatia Granollers
  2. Finalidad: Gestión de tus solicitudes y el envío de comunicaciones en caso que así nos lo autorices.
  3. Legitimación: Tu consentimiento marcando las casillas correspondientes.
  4. Destinatarios: No enviamos tu información a otras empresas.
  5. Derechos: Puedes ejercer tus derechos como te informamos en la Política de Privacidad.

  Pin It on Pinterest