Tractaments Especial Dones

Clínica Osteopática Granollers crea una àrea exclusiva de serveis per a la cura de la dona durante l’embaràs i postpart, tot Això en un ambient tranquil, acollidor, de confiança i molt familiar.
Comptem amb un equip multidisciplinar amb Molta formació que ens Ajuda a ser molt concrets, rigorosos i determinants pel que fa a tractaments perquè la Recuperació sigui el més ràpida possible.

Prepart

Es realitza una revisió de l’abdomen i del sòl pèlvic per determinar possibles disfuncions que puguin derivar en futures lesions.

Postpart

La valoració de fisioteràpia en el postpart és molt important per saber en quin estat es troba el sòl pèlvic i poder orientar la recuperació postpart d’una manera més eficaç.

Osteopatia Obstètrica

L’osteopatia obstètrica o per a embarassades, a través de tècniques manuals molt suaus alleuja i prevé dolors que puguin sorgir durant l’embaràs.

Rehabilitació Sòl Pèlvic

A partir de la 6 setmana del naixement del nadó és important valorar l’estat dels teus músculs abdominals i del sòl pelvià per poder dissenyar un pla personalitzat de reeducació pelviperineal.

Drenatge Limfàtic

Drenaje Linfático Manual Preparto

És habitual que durant l’embaràs pateixis retenció de líquids que es tradueix en la sensació de pesadesa en el teu cos, de cansament i el símptoma més clar, tenir les cames i els turmells inflats.

Traumatologia

Massatges per alleujar les tensions de l’embaràs i preparar el teu cos per donar a llum.

Activitats

En clínica osteopàtica Granollers comptem amb un equip de fisioterapeutes especialitzats en hipopressius i pilates estant a més formats en recuperació de sòl pèlvic.

Taller Prepart i Postpart

Assessoria de Lactància i Nutrició a la Embaràs.Taller de porteig. Servei d’assessoria de lactància.Taller Massatge Infantil.

Demana teu Cita Online.


  1. Responsable: Osteopatia Granollers
  2. Finalidad: Gestión de tus solicitudes y el envío de comunicaciones en caso que así nos lo autorices.
  3. Legitimación: Tu consentimiento marcando las casillas correspondientes.
  4. Destinatarios: No enviamos tu información a otras empresas.
  5. Derechos: Puedes ejercer tus derechos como te informamos en la Política de Privacidad.

  Pin It on Pinterest